اولین انتخابات انجمن صنفی ماساژ تهران بزودی برگزار می شود

با نزدیک شدن به روزهای پایانی اولین دوره سه ساله دوره انجمن صنفی این تشکل با ارائه نامه ای به تمامی فعالان عرصه ماساژ برای شرکت در اولین دوره انتخابات انجمن صنفی ماساژ دعوت به عمل اوزد که متن نامه در ادامه قابل مشاهده است.

به نام خدا
کلیه فعالین دارای پروانه آموزش رشته ماساژ از سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و پروانه خدمات ماساژ از اتحادیه در سطح استان تهران
موضوع: برگزاری مجمع و انتخابات انجمن صنفی ماساژ استان تهران
با سلام،
به استحضار کلیه همکاران و آموزشگاه‌داران رشته ماساژ می‌رساند اولین مجمع عمومی جهت انتخابات برای انجمن صنفی کارفرمایی آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای آزاد رسته و خدمات ماساژ استان تهران در تاریخ 20/10/1396 برگزار گردید، که به مدت سه سال اعتبار اجرایی از سوی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران به استناد گواهی نامه ثبت انجمن صنفی به شماره 791-2/3-7 به تاریخ صدور 08/11/1396می‌باشد.
از آنجایی که مدت اعتبار دوره نزدیک به پایان می‌باشد، هماهنگی های لازم جهت برگزاری دومین دوره انتخابات و مجمع عمومی با اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران به عمل آمده است تا در اسرع وقت با حضور نماینده آن اداره کل و کانون کشوری این مهم برگزار گردد.
بنابراین طبق قانون برگزاری مجامع عمومی و انتخابات تشکل های صنفی، کلیه همکاران و آموزشگاه‌داران رسته شغلی ماساژ که تمایل به شرکت در مجمع را دارند می‌بایست درخواست خود را به صورت کتبی و ممهور به مهر و امضای آموزشگاه یا مرکز خدمات جهت تکمیل روند مدارکیِ برگزاری مجمع و ارائه به دفتر تشکلات از تاریخ 13/10/1399 به مدت یک هفته به دبیرخانه انجمن صنفی ماساژ تحویل نمایند.
بدیهی است پس از پایان مدت زمان تعیین شده درخواست‌ جدید پذیرفته نخواهد شد.
متذکر می‌گردد طبق ماده 9 اساسنامه انجمن صنفی کارفرمایی آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای آزاد رسته و خدمات ماساژ استان تهران هر یک از اعضاء در مدت حداکثر سه ماه پس از موعد مقرر از پرداخت حق عضویت خودداری نماید از طرف خزانه دار به وی اخطار کتبی داده می‌شود. چنانچه از تاریخ اخطار، حداکثر ظرف یک ماه بدون عذر موجه اقدام به پرداخت حق عضویت عقب افتاده ننماید، با تصویب هیئت مدیره، عضویت شخص مذکور در انجمن صنفی، به حالت تعلیق در میاید.
لذا خواهشمند است همکاران محترم اقدام به تکمیل مدارک عضویت و نیز پرداخت حق عضویت تا پیش از برگزاری مجمع نمایند.

نکته مهم : به دلیل اختلالات پیش امده برای سرور هاست انجمن و رفع این مشکل در تاریخ 22 دی ماه ، این خبر با تاخیر بر روی وب سایت قرار گرفته است البته متن نامه برای تمامی همکاران ارسال شده است و همچنین در سایر شبکه های مجازی انجمن در دسترس عموم قرار گرفته است.