ثبت نام دومین مسابقه ملی ماساژ و اولین همایش ماساژ شروع شد

به همت انجمن صنفی ماساژ استان تهران و درتاریخ 5 و 6 دی ماه 98 دومین مسابقه ملی ماساژ با رویکرد اشتغال پایدار و کارآفرینی و اولین همایش علمی ماساژ با رویکرد سلامت روانی و جسمانی برگزار می‌شود. این اجتماع بزرگ با حضور ماسورهای سراسر کشور در تاریخ 5 و 6 دی ماه 98 برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی انجمن صنفی ماساژ استان تهران دومین مسابقه ملی ماساژ با حضور ماسورهای سراسر کشور در تاریخ 5 و 6 دی ماه 98 به میزبانی هتل المپیک تهران توسط این انجمن برگزار می‌شود.
بهرام قدسی رئیس انجمن صنفی ماساژ استان تهران هدف از برگزاری این همایش را ارتقای سطح دانش ماسورها و همچنین علاقه مندان به درمان های دستی بیان و گفت: به دنبال آن هستیم تا با ایجاد بسترهای مناسب در راستای ارتقا کیفی فعالان صنعت ماساژ ، بستر پیشرفت هرچه بهتر و بیشتر این صنعت در کشورمان فراهم شود.
قدسی درباره زمینه‌ها و نتایج این همایش افزود: سال گذشته اولین دوره مسابقه ملی ماساژ در محل سالن همایش های رازی با صلابت و قدرت خاصی توسط انجمن صنفی ماساژ برگزار گردید و با توجه به استقبال ماسورهای عزیز امسال نیز درصدد برگزاری دومین دوره آن در هتل المپیک تهران در تاریخ های 5 و 6 دی ماه هستیم..
وی تیم مدیریت دومین مسابقه ملی ماساژ و اولین همایش ماساژ را جزو نخبگان این رشته دانست و اظهار داشت: نخبگان و زحمتکشان عرصه ماساژ و آموزشگاه داران ماساژ فعال سازمان فنی و حرفه ای همگی از متخصصانی هستند که می‌توانند راهنمای خوبی برای ارتقا سطح دانش شرکتکنندگان در این اجتماع عظیم باشند.
اوبه برنامه‌های آتی مجموعه اشاره و تشریح کرد: در کنار برگزاری دومین مسابقه ملی ماساژ ، اولین همایش علمی و تخصصی ماساژ با رویکرد سلامت روانی و جسمانی نیز برگزار خواهد شد.
علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر وبسایت http://massageassociation.ir/contest را بازدید کنند.