فراخوان حضور در بخش داوری مسابقه ملی ماساژ

به استحضار ميرساند با ياري خداوند، دومين مسابقه ملي ماساژ در ٥ و ٦ دي ماه در هتل المپيك برگزار خواهد شد. از آنجاييكه بزرگ ترين هدف انجمن صنفي ماساژ ايجاد همبستگي و اتحاد در جامعه ماساژ و ارتقاء سطح علمي در اين حيطه مي باشد، لذا بدينوسيله از افراد حائز شرايط دعوت به عمل مي آورد تا در صورت تمايل به حضور در بخش داوري مسابقه، رزومه و مدارك خود را تا تاريخ 98/07/20 به آدرس ايميل مشخص شده ارسال نمايند

شرايط شركت كنندگان در بخش داوري:
١-دارا بودن مدرك كاربر ماساژ از سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور
٢- داشتن حداقل ٥ سال سابقه آموزشي با ارائه مدرك معتبر
٣- داشتن حداقل ٥ سال سابقه اجرايي با ارائه مدرك معتبر
لازم به ذكر است، پس از ارزيابي رزومه و مدارك توسط هيئت مديره، ٧ نفر به عنوان داور در بخش بانوان و ٧ نفر به عنوان داور در بخش آقايان برگزيده خواهند شد.
جهت اطلاعات بيشتر با شماره تلفن ذيل تماس حاصل فرماييد.
دبيرخانه اجرايي: ٢٦٧٦٨١٨٦ ٠٢١