فراخوان برگزاری کارگاه و سخنرانی در مسابقه ملی ماساژ

به استحضار می رساند با یاری قادر متعال، اولین همایش علمی ماساژ با رویکرد سلامت روانی و جسمانی در 5 و 6 دی ماه در هتل المپیک برگزار خواهد شد. این رویداد علمی فرصت مناسبی جهت ایجاد بینش و بصیرت علمی در این حوزه، ارائه تازه¬ترین پژوهشهای داخلی و خارجی و بررسی مسائل و مشکلات صنفی و حرفه¬ای ماساژ ایران خواهد بود
دعوت می¬گردد با حضور در این همایش در جهت ایجاد همبستگی و همگرایی جامعه ماساژ؛ ما را در این مسیر یاری نموده و در صورت تمایل درخواست خود را مبنی بر برگزاری کارگاه و ایراد سخنرانی (همراه با رزومه و چکیده مطالب خود) را تا 16/07/1398 به آدرس ایمیل دبیرخانه علمی همایش ارسال نمایید.

ارتباط با دبیرخانه علمی همایش:
تلفن تماس: 77897241-021

با تشکر