معرفی همایش

نوشته شده توسط مدیر سایت. ارسال در همایش ماساژ

پیام دبیر علمی اولین همایش ماساژ
با یاری و عنایت خداوند، انجمن صنفی ماساژ اولین همایش علمی ماساژ با رویکرد سلامت روانی و جسمانی را برگزار می کند. برنامه های همایش امسال به همت اعضای محترم انجمن، هیأت علمی دانشگاه ها و دبیران همایش تدوین شده است و به صورتی سازمان یافته با همراهی و همفکری اعضای محترم کمیته علمی ، اجرایی و با تلاشهای صادقانه مسئولین شروع به کارکرده و با یاری خداوند متعال در تاریخ 4 الی 6 دی ماه سال 1398شاهد برگزاری آن خواهیم بود که منجر به شناخت، بینش و آگاهی بیشتر همکاران در راستای خدمات مناسب به عموم افراد جامعه می-گردد.
برگزاری این همایش نقش بسزایی در بروزرسانی دانش و تبادل تجربه میان اساتید، متخصصین و فارغ التحصیلان دانشگاه، افراد شاغل در حیطه صنعت ماساژ و اسپای کشور دارد. برنامه همایش به گونه ای طراحی شده است که با توجه به کاربرد چند رشته ای ماساژ از جمله طب سنتی و مکمل، پرستاری و مامایی، توانبخشی، فیزیوتراپی و کاردرمانی، زیبایی، روانشناسی، پزشکی ورزشی و تربیت بدنی و دیگر رشته ها، علاوه بر ارائه و مرور تازه های علمی و پژوهشی در حوزه ماساژ، امکان مشارکت حداکثری اساتید و دانشجویان در بحث ها و تبادل اندیشه فراهم گردد و از حضور همزمان صاحب نظران و اساتید برجسته در سخنرانی¬ها، کارگاه¬ها ، پنل ها و نشست¬های علمی مختلف استفاده شود.
یکی از اهداف برگزاری این همایش، شناخت بیشتر معقوله ماساژ در میان فارغ التحصیل و دانشجویان دانشگاهی رشته های مرتبط و عموم افراد جامعه می باشد. همچنین با توجه به زندگی صنعتی و افزایش سالمندان جامعه، ماساژ تاثیر بسزایی در سلامتی روحی و روانی جامعه دارد و همچنین می تواند موجبات تکامل و موفقیت را برای کلیه مردم در سطوح مختلف اجتماعی ایجاد نماید.
ضمن تشکر از تمامی همکاران محترم که در برگزاری این همایش اعلام آمادگی نموده اند، با افتخار از تمامی اساتید گرامی ، دانشجویان عزیز و همکاران گرامی در حیطه ماساژ برای به اشتراک گزاردن دستاوردهای علمی پژوهشی خود، دعوت به عمل می آید تا با حضور فعال خود ما را در برگزاری هر چه باشکوه تر اولین همایش ملی همراهی فرمایند. همکاران ارجمندم در دبیرخانه، اطلاعات عمومی این همایش را از طریق سایت در اختیار قرار داده اند و علاوه بر آن، با روی گشاده و با دقت و انتظام ویژه، پاسخگوی هر گونه سؤال اندیشمندان علاقمند می باشند.

با تشکر
بهنام قاسمی