هزینه ها

نوشته شده توسط مدیر سایت. ارسال در همایش ماساژ

ضمن قدردانی از استقبال گسترده اساتید، محققان، کارشناسان و دانشجویان محترم از اولین همایش علمی ماساژ با رویکرد سلامت روانی و جسمانی، هزینه ثبت نام شرکت کنندگان با مقاله بعد از داوری و در صورت پذیرفته شدن چکیده مقالات دریافت خواهد شد و در مرحله ارسال چکیده مقاله نیازی به پرداخت وجه ثبت نام نیست.

لیست هزینه‎های پذیرش مقالات

صاحبان مقالات پذیرفته شده در صورت دریافت ایمیل از دبیرخانه علمی همایش مبنی بر پذیرش چکیده مقاله (تا 15 آبان) فرصت دارند، هزینه-ها را طبق کد 1 و 2 از طریق فیش بانکی پرداخت کرده و تصویر فیش پرداختی را از طریق ایمیل برای دبیرخانه علمی همایش ارسال بفرمایند.
مسیر پرداخت هزینه:

1. پرداخت مبالغ تعیین شده به شماره کارت ۶۰۳۷۶۹۱۹۹۰۲۹۳۰۹۴ به نام انجمن صنفی ماساژ
2. ارسال تصویر فیش واریزی از طریق ایمیل به دبیرخانه علمی همایش .

کد 1 : هزینه ارسال مقاله همراه با شرکت در همایش: 400 هزار تومان

تبصره کد 1: برای شرکت کنندگان در مسابقه سال گذشته 300 هزار تومان

کد 2:هزینه ارسال مقاله بدون شرکت در همایش دانشجویی 150 هزار تومان و غیر دانشجویی 200 هزار تومان می باشد

تذکر:
- ارائه کارت دانشجویی و یا گواهی اشتغال به تحصیل برای ثبت نام کنندگان دانشجویی الزامی می باشد.